WEB страна

Најдобро решение за Вашата интернет презентација.

Врвен квалитет, единствен дизајн,чисти кодови, едноставен пристап од клиентска страна и пред се најповолни цени за сето тоа.

 

E-shop

Изработуваме интернет продавници на веќе постоечки страни или изработуваме страни со интернет продавница.

 

 

 

Графички дизајн

 

Кај нас можете да добиете креативен дизајн за вашите: логоа, визит картици, банери, брошури, флаери, итн.

Како и на секаков вид на друг промотивен и рекламен материјал за печат или за електронска употреба.

 

 

 

Facebook

Најповолно решение за електронски маркетинг во Македонија и светот. Изработуваме facebook страни и маркетинг кампањи преку истите. Добивате  комплетна изработка и одржување со редовно ажурирање на содржините на вашата страница.

 

E-mail маркетинг

Се повеќе и повеќе користена метода за маркетинг кај нас е e-mail маркетингот. Доколку сте заинтересирани за овој тип на маркетинг ние нудиме рекламна база од повеќе од 1000 маилови.

 • www.prerodba.org.mk

 • www.bozilak.mk

 • www.3d-net.mk

 • www.svarckom.mk

 • www.zmmztrans.com.mk

 • www.trans.mk

 • www.avtoskolamartin.mk

 • www.ndtandcontrol.com.mk

 • www.eurodanvest.com.mk

 • www.cevlar.com

 • WEB design START
 • 9.000 ден
 • до 5 HTML страни

  до 20 слики

  до 3 e-mail адреси

  еднојазична верзија

  бесплатен веб хостинг за 1 год.

  бесплатен домен за 1 год.

  наредните години се плаќа само обнова на домен и хостинг простор.

 • Повеќе
 • WEB design MEDIUM
 • 12.000 ден
 • до 10 HTML страни

  до 50 слики

  до 5 e-mail адреси

  еднојазична верзија

  бесплатен веб хостинг за 1 год.

  бесплатен домен за 1 год.

  наредните години се плаќа само обнова на домен и хостинг простор.

 • Повеќе
 • WEB design PREMIUM
 • 20.000 ден
 • до 20 HTML страни

  до 200 слики

  до 20 e-mail адреси

  еднојазична верзија

  двојазична верзија

  бесплатен веб хостинг за 1 год.

  бесплатен домен за 1 год.

  наредните години се плаќа само обнова на домен и хостинг простор.

 • Повеќе
 • E - shop SMALL
 • 1200 ден/м.
 • до 200 производи

  до 500 MB простор

  единствен дизајн

  SEO оптимизација

 • Повеќе
 • E - shop MEDIUM
 • 2000 ден/м.
 • до 500 производи

  до 1000 MB простор

  единствен дизајн

  SEO оптимизација

 • Повеќе
 • E - shop PREMIUM
 • 4000 ден/м.
 • број на производи неограничен

  веб простор неограничен

  единствен дизајн

  SEO оптимизација

 • Повеќе

Кој сме ние

Нашиот тим е составен од искусни професионалци, секој стручен во својата област.

Нашето мото е задоволен клиент е добар клиент.

 

Пишете ни

Контактирајте не

Телефони:

+389 78 219 087

+389 70 716 036

email адреси

Графички дизајн: ivana@cut.mk

Веб дизајн: marko@cut.mk

e-shop: joco@cut.mk

Следете не