WEB страна

Најдобро решение за Вашата интернет презентација.

Врвен квалитет, единствен дизајн,чисти кодови, едноставен пристап од клиентска страна и пред се најповолни цени за сето тоа.

 

E-shop

Изработуваме интернет продавници на веќе постоечки страни или изработуваме страни со интернет продавница.

 

 

 

Графички дизајн

 

Кај нас можете да добиете креативен дизајн за вашите: логоа, визит картици, банери, брошури, флаери, итн.

Како и на секаков вид на друг промотивен и рекламен материјал за печат или за електронска употреба.

 

 

 

Facebook

Најповолно решение за електронски маркетинг во Македонија и светот. Изработуваме facebook страни и маркетинг кампањи преку истите. Добивате  комплетна изработка и одржување со редовно ажурирање на содржините на вашата страница.

 

E-mail маркетинг

Се повеќе и повеќе користена метода за маркетинг кај нас е e-mail маркетингот. Доколку сте заинтересирани за овој тип на маркетинг ние нудиме рекламна база од повеќе од 1000 маилови.

  • www.prerodba.org.mk

  • www.bozilak.mk

  • www.3d-net.mk

  • www.svarckom.mk

  • www.zmmztrans.com.mk

  • www.trans.mk

  • www.avtoskolamartin.mk

  • www.ndtandcontrol.com.mk

  • www.eurodanvest.com.mk

  • www.cevlar.com

Кој сме ние

Нашиот тим е составен од искусни професионалци, секој стручен во својата област.

Нашето мото е задоволен клиент е добар клиент.

 

Пишете ни

Контактирајте не

Телефони:

+389 78 219 087

+389 70 716 036

email адреси

Графички дизајн: ivana@cut.mk

Веб дизајн: marko@cut.mk

e-shop: joco@cut.mk

Следете не